Info till boende – september 2024

Problem med varmvattnet

Det är en pågående utredning varför varmvattnet inte fungerar. Det kan därför ske perioder då det ej finns varmvatten. Tänk på att hushålla med varmvattnet tills vidare (ta till exempel kortare duschar).

Tvättstugan

Tänk på att städa efter er när ni har använt tvättstugan. Det vill säga att ta bort ludd, sopa golvet och rengöra på maskinerna. Soptunnan på golvet är till för ludd och det du sopar upp från golvet. OBS! Det är inte till för det som kan återvinnas, som till exempel förpackningar.

Städdag

Höstens städdag är planerad att vara den 20 oktober kl.15. Vi kommer även sätta upp en städlista inför för att informera vad som kan göras. Då är det även möjligt att göra någon uppgift som kan bockas av innan eller efter städdagen. Om det är så att man inte kan närvara, men gärna vill hjälpa till.

Cyklar på gården

Det är viktigt att ni tar bort cyklar som inte används på gården. Det finns några cyklar som inte ser ut att användas och ska ej ta upp plats för de som vill ha plats för sina cyklar.

Soprummet

Tänk på att knyta ihop soppåsar för att det inte ska lukta i soprummet. Det är rötmånad, så extra viktigt att göra nu.

Returrundan

Returrundan är en tjänst från SVOA (Stockholm Vatten och Avfall). Där kan ni lämna grovavfall, miljöfarligt avfall och saker till återbruk. Du kan ha en prenumeration så att du får en påminnelse på sms när de har ett stopp nära dig. Närmaste stoppet för oss är:

Södermalm – Bysistorget 9

Lördag 28 september, klockan 15.30-16.30
Lördag 2 november, klockan 15.30-16.30

Facebook-gruppen BRF Muttern 9 finns på Facebook. Det är en av föreningens kommunikationskanaler. Gå med där om du vill få information eller komma i kontakt med andra medlemmar.