Info till boende – maj 2020

Ny fastighetsförvaltare

Från och med 1:a maj är Åkerlunds Fastighetsservice vår nya fastighetsförvaltare. Vi har satt upp ny kontaktinformation i entrétavlorna på Heleneborgsgatan och Varvsgatan. Vi fortsätter med samma leverantör som tidigare för jourservice.

Ny styrelsemedlem

Årsmötet för Brf Muttern 9 ägde rum tisdag 21:a april och valberedningen presenterade en ny styrelsemedlem, David Westlund. Välkommen till styrelsen David, och tack för den här tiden Stefan Larsson, som nu lämnar styrelsen.

Vårstädning och grovsopor

Det är dags för vårstädning! Vi möts upp på innergården kl. 18.00 den 6:a maj för att gå igenom det som behöver fixas. Som vanligt blir det korvgrillning och något att dricka när vi är klara. Naturligtvis tar vi hänsyn till rådande situation och försöker hålla rimligt avstånd under tiden. De som tillhör riskgrupper ser vi fram emot att träffa nästa gång i stället. I samband med vårstädning erbjuds föreningens medlemmar att lämna grovsopor bredvid de fasta träsofforna vid den stora odlingslådan på gården. Grovsoporna fraktas till ÅVC dagen efter.

Lägenhetsdörrar

Påminnelse: Stork Housing kan erbjuda ommålning och lackning av lägenhetsdörrarna till en självkostnad av 2100 sek per dörr, ex moms. Vid intresse, kontakta gärna Fredrik på Stork Housing direkt för att göra en beställning: fredrik@storkhousing.se