Info till boende – Coronavirus

Coronavirus – så kan vi hjälpas åt

Det är utmanande tider just nu, där många av oss är tvungna att vara hemma, det är svårt att få tag i vanliga varor i affärerna och de som tillhör riskgrupper bör undvika situationer där de kan komma i kontakt med viruset. Om det är någon/några i huset som tillhör en riskgrupp (t.ex. äldre, hjärt- och kärlpatienter, de med nedsatt immunsystem) och behöver hjälp t.ex. med att handla, hör av er till styrelsen och vi försöker hjälpa till så gott vi kan. Andra i huset som inte tillhör riskgrupper och kan tänka sig hjälpa till får också gärna höra av sig : ) Styrelsens mailadress är styrelsen@muttern9.se.

Att tänka på…

I dessa tider när det är brist på toalettpapper i affärerna vill vi påminna om vikten av att inte spola ner andra typer av papper/servetter etc. i toaletterna. Allt annat orsakar stopp i stammen, som kan leda till stora vattenskador och ännu mer kaos under en redan utmanande period.

Det kan vara svårare att dela ut infobrev när vi som sitter i styrelsen jobbar hemma och inte har tillgång till skrivare. Håll gärna lite extra koll på vår hemsida www.muttern9.se för uppdateringar, och se till att styrelsen har era mailadresser om ni inte redan skickat in dem.

Låt oss ha en god grannsämja och försöka ta hand om varann lite extra under de kommande veckorna.