Info till boende – mars 2020

Årsstämman

Årsstämman för Brf Muttern 9 äger rum tisdag den 21:a april, kl.18.00. Vi ses som vanligt på Högalids församlingshem, bredvid Högalidskyrkan. Välkomna!

Portkodsbyte

Portkoden kommer att bytas fredagen den 20:e mars. Den nya portkoden är XXXX. Vi delar ut en påminnelse om detta några dagar innan, men bra att vara medvetna om bytet redan nu.

Porten Heleneborgsgatan

Som ni vet har vi haft problem under vintermånaderna med dörrmotorn på Heleneborgsgatan. Detta beror förmodligen på att dörren ibland ”tvingas” vara öppen, t.ex. vid sophämtning. Detta gör att motorn stänger av sig själv och behöver återställas manuellt. Vi undersöker nu möjligheten att installera en knapp för att kunna hålla dörren öppen vid behov.

Servicemålning: trapporna och lägenhetsdörrar

Stork Housing kommer att genomföra en servicemålning i båda trapphusen under våren. Detta är ett mindre arbete där de ser över färgskador i de mest utsatta delarna av trapphusen.

Stork Housing kan också erbjuda ommålning och lackning av lägenhetsdörrarna till en självkostnad av 2100 sek per dörr, ex moms. Vid intresse, kontakta gärna Fredrik på Stork Housing direkt för att göra en beställning: fredrik@storkhousing.se

Grovsopor

En liten påminnelse om att grovsopor och återvinning (t.ex. wellpapp, plastflaskor) inte ska lämnas i soprummet. Det finns flera återvinningsstationer i närheten av huset och den närmaste ÅVC för grovsopor är Östberga (Bussens väg 2)

Ta hand om er i dessa oroliga tider.

Hälsningar,
Styrelsen, BRF Muttern 9