Info till boende – juni 2019

Email adresslista

Vi vill samla in email-adresser till alla brf-medlemmar så vi snabbt kan skicka ut viktig info till alla i huset när det är nödvändigt, t.ex. för att informera om problem med vatten/värme, översvämning i källaren etc. Vänligen skicka era mailadresser till styrelsen@muttern9.setillsammans med namn, gata (Heleneborgsgatan eller Varvsgatan) och lägenhetsnummer. Pappersnyhetsbrevet fortsätter som vanligt.

Dörrar

Våra lägenhetsdörrar målades/lackades om nyligen för att ge bättre skydd mot repor och generellt slitage. Nu när trapphusrenoveringen och dörrarna är färdigställda vill vi påminna om att det är förbjudit att sätta upp skyltar, klistermärken, affischer, teckningar etc. på lägenhetsdörrarna utan överenskommelse med styrelsen. Vänligen ta bort dessa om ni inte fått tillstånd från styrelsen.

Cyklar

Som alla vet är det fortfarande trångt med cyklar på gården, trots rensningen vi gjorde för några månader sedan. Styrelsen kommer att se över vilka cyklar som förmodligen inte används (t.ex. de som fortfarande bär rensningsmärket) och flytta upp dem på den övre terrassen.

Gården

Sommaren är äntligen här – åtminstone i skrivande stund – och det betyder härliga grillkvällar och umgänge på gården. En liten påminnelse: om ni har fest eller liknande på innergården, glöm inte att hålla ljudet på en rimlig nivå och att avsluta festen senast kl.22.00.

Gratis tidningar

Vi har uppmärksammats om att flera boende börjat lägga sina gratistidningar i entréerna (t.ex. ovanför eller under postfacken) i stället för att ta bort och återvinna dem. Vi vill påminna om att alla ansvarar själva för att ta bort gratistidningar och det är förbjudit att låta dem ligga i entréerna. Förutom att det ger ett stökigt intryck i entréerna innebär dessa tidningar en brandrisk.

Namnbrickar till dörrar

Flera medlemmar har ställt frågan om vad som händer med namnbrickorna till dörrarna, nu när trapphusrenoveringen är klar. Plastbrickorna är nu beställda och kommer att sättas upp med nya namnskyltar så snart de är levererade.