Info till boende – mars 2019

Trapphusrenoveringen

Hantverkarna är nästan klara med trapphusrenoveringen. Arbetet förväntas vara klart denna vecka (v.13). Därefter genomförs komplettering/bättringsmålning efter avstämning med styrelsen. Kontakta gärna oss per mail ( styrelsen@muttern9.se ) om ni har frågor eller vill meddela skador/förbättringar som ska åtgärdas innan projektet lämnas över.

Tvättstugan

Avloppsproblemet i tvättstugan åtgärdades för ett par veckor sedan men det har tyvärr blivit stopp i toaletten två gånger sedan dess, pga torkdukar som kastas där. Dessa och liknande pappershanddukar får absolut inte kastas i toaletten om vi inte vill ha stopp och flera rörskador i tvättstugan.

Klotter

Informera gärna styrelsen om ni vill anmäla klotter på fastigheten. Därefter kan styrelsen beställa sanering hos Trafikkontoret. Vi blir fakturerade för klottersanering, så det är bra att vi är medvetna om beställningar som görs.

Husets historia

Bifogad ser ni en gammal bild på vårt fina hus (se nedan). Den skickades in till oss av en kille som är intresserad av husets historia, eftersom hans gammelmorfar ägde bageriet på gatuplanen samt bodde ovanför. Vi är naturligtvis också nyfikna på Mutterns historia. Finns det möjligen andra som har gamla bilder på huset eller kan dela något om dess historia? Skicka gärna in bilder, berättelser och annat intressant material till styrelsen@muttern9.se, och vi fixar en sammanställning på hemsidan, www.muttern9.se .

Årsstämman

Slutligen, en påminnelse om årsstämman som äger rum om några veckor. Vi ses den 23:e april, kl. 18.00 i Högalidskyrkans klubblokal. Välkomna!