Info till boende – 17 jun 2015

Innergården
De kommande veckorna ordnas det sista till på innergården. Plantering av nya växter har precis skett och ytterligare utemöbler är på gång. Vi planerar en invigningsfest kvällen den 23 augusti, mer info om detta kommer senare.

Vattning av växter på gården
För att våra nya växter ska må bra över sommaren kommer vi sätta upp en lista i porten på Heleneborgsgatan där man kan skriva upp när man har möjlighet att vattna. Om det är normalvarmt/vått bör det göras 2ggr/vecka.

Ny städfirma
Från 1 augusti kommer städning av gemensamma utrymmen skötas av en ny städfirma. Inledningsvis görs en storstädning.

Trivselregler
Vi vill på påminna om några av föreningens regler:

  • Personliga tillhörigheter och/eller material till renovering får inte förvaras i trapphus, entréer eller i gångarna i källaren av framför allt brand- och utrymningsskäl.
  • Håll entrédörrar stängda så att inte obehöriga kommer in. Dörrarna får självklart ställas upp temporärt, men på sistone har ytterdörrar stått mycket öppna.
  • Vänligen skaka inte mattor och sängkläder från balkonger utan att närboende gett sitt samtycke.
  • Det är inte tillåtet att grilla på balkongerna. Det finns en gemensam kolgrill på innergården som alla är välkomna att använda.

Samtliga regler finns på föreningens hemsida www.muttern9.se.

Målning av fönster under hösten
Till hösten planeras en utvändig renovering och målning av fastighetens fönster, dörrar till vädringsbalkonger och entrédörrar på både gatu- och gårdssida. Vi återkommer med mer information och tidplan när upphandlingen är klar.

Sist men inte minst vill vi i styrelsen önska alla en riktigt skön sommar!

Styrelsen (styrelsen@muttern9.se)