Nu har Brf Muttern 9 en webbplats

Nu har Brf Muttern 9 lanserat sin nya webbplats!

Här kommer vi löpande uppdatera med information, främst riktad till boende i fastigheten men även till mäklare, spekulanter andra som kan vara intresserade.

Den information från styrelsen till boende som sätts upp på anslagstavlorna i trapphuset kommer också publiceras här och vi kommer även, så långt det går publicera information från externa parter som byggfirmor och liknande.

Har ni information ni vill få publicerat eller önskemål om innehåll eller funktioner? Skicka då ett mail till; info@muttern9.se så återkommer vi så snart som möjligt. Övriga frågor riktade till styrelsen skickar ni till; styrelsen@muttern9.se

Håll er gärna uppdaterade här för att ta del av vad som händer i fastigheten och föreningen.

Hälsningar,
Styrelsen